Winslöfs Fotoklubb

Klubben startade våren 2010 när vi insåg att det fanns ett behov för alla som är intresserade av fotografering att samlas och kunna lära sig mer om digital fotografi. För närvarande är vi ett 30-tal medlemmar.

Vill du bli medlem?

Det enda som krävs är att du har ett intresse för att fotografera och känner att du vill utvecklas som fotograf.
Vill du bli medlem? Klicka här!

Klubbhuset

Ni hittar oss på Trädgårdsgatan 5, Vinslöv
Här har vi utrustning för bildvisning, bearbetning m.m. En studio med blixtar, produktfotografering och fototidningar.

Våra aktiviteter

Vi försöker fokusera på saker som framförallt kan intressera alla oss som är nybörjare eller hållit på ett tag. Vi är inga superproffs och försöker heller inte bli. Vi bjuder på god stämning i klubben och tillsammans gör vi så att den blir kul och intressant.

Kurser, utflykter, projekt och uppdrag

För att utvecklas som duktiga amatörer, bedriver vi kurser i olika ämnen och tittar lite på hur vi ska bildbehandla våra bilder. Dessutom ordnar vi fotoutflykter, föreläsningar, tävlingar mm.

Var finns vi?

Klubbträffarna hålls normalt i klubbhuset varje onsdag kl 18:30. I annat fall hittar ni tid och plats i kalendern.

Medlemmar kan kostnadsfritt låna studion – det finns en kalender på anslagstavlan i Klubbhuset där man skriver upp sig. Kontakta Christer eller Lennart för att låna nyckel.

Ullis Café