Medlemsträff – ta med bilderna vi arbetat med

Klubblokalen - Hedbergshuset Storgatan 14, Vinslöv

På onsdag träffas vi i klubblokalen och kollar bilderna som vi har arbetat med sedan blir det arbetskväll resten av kvällen.

Vinslövs Smedja

På onsdag den 13 mars får vi komma till Vinslövs Smedja och fota.  Vi kanske hinner ta lite kvällsbilder ute i byn. Vi träffas vid smedjan vid 18.30 och sedan tar vi kvällen som den kommer. Allt Gott

Medlemsträff – bilder från smedjan

Klubblokalen - Hedbergshuset Storgatan 14, Vinslöv

Välkomna till kvällens träff i klubblokalen! Hur blev bilderna från smedjan förra veckan? Vi visar och ser varandras foto.  Vi kommer att ta ut bilderna som ska hängas på Näsby vårdcentral Välkomna!

Utflykt till Pulken

Pulken Härnestadsvägen 155, Åhus

Vi träffas på Pulken kl 18.30 för att kolla tranorna och andra flygande varelser. Om du önskar samkörning kontakta då någon i klubben. Vid regn är vi i klubblokalen.

Medlemsträff i klubblokalen

Klubblokalen - Hedbergshuset Storgatan 14, Vinslöv

Välkomna till klubblokalen och där hjälps vi åt att plocka ut bilder som skall beställas till utställningarna. Ta med dig bilder som vi kan plocka av exp hus, natur m.m. (Obs ta bilder som du inte lämnat in tidigare.)

Utflykt till Vedema

På onsdag blir det till Vedema. Träffas på stora parkeringen kl 18.30. Medtag korv och dryck om du vill grilla. Glöm inte stativet.

Utflykt Ignaberga

Utflykt till Ignaberga, vi träffas kl 18:30 i caféterian. Glöm inte stativ och lampa!

Utflykt Stoby våtmarker

På onsdag träffas vi vid Stoby våtmarker kl 18.30 medtag kamera och ett stativ kan vara bra, vill du fika ta med det också. Så hoppas vi på en lyckad trevlig kväll!

Terminsavslutning

Avslutning för vårterminen och då kör vi till Linderöd. För mer info se mail från Bertil.